Luna - Šopek iz vijoličnega Anturiuma

Luna - Šopek iz vijoličnega Anturiuma

Šopek Luna je sestavljen iz Anturiuma vijolične barve. Veliki cvetovi specifične oblike naredijo ta šopek še posebej izstopajoč. Nežna vijolična barva pa doda veliki količini cvetov posebno noto, ki vas zagotovo prevzame. Šopek Luna lahko krasi vaš prostor razpuščen v vazi, ali spet v visok eleganten šopek.

Šopek je žal izven sezone

Opis

Anturium (anthurium) nosi tudi ime flamingovec. Ta sorta cvetja raste v večih barvnih odtenkih. V našempodjetju smo se odločili, da vam ponudimo šopek iz svetlo vijoličnega anturiuma, saj je v tem barvnem odtenku zares nekaj posebnega. Simbolično je anturium znak gostoljubnosti, zaradi oblike cvetov, ki spominjajo na srece, pa je tudi cvetje zaljubljencev. Šopek Luna je tako primeren za prav vse priložnosti. Je odlično vselitveno darilo, primeren pa je tudi za poslovne priložnosti ter za darilo dragim osebam. Ker cvetje pride odlično do izraza v šopku z večimi stebli, smo se odločili, da vam ga ponudimo v zelo bogatih šopkih. Pošljemo vam jih v za to izdelani embalaži, ki je zasnovana tako, da je tudi odpiranje del odlične izkušnje. Šopek anturiuma lahko naročite na svoj naslov, ali na naslov osebe, ki ji želite polepšati dan. Seveda pa po
vaši želji šopku priložimo posvetilo. Ker je šopek sestavljeni iz večih cvetov in pride lepo do izraza tudi razpuščen, vam po potrebi priložimo takšno vazo, da bo zasijal v vsej svoji lepoti.

Posebnost anturiuma je, da ima precej občutljive cvetove. Zato priporočamo, da se izogibate njihovemu dotikanju, ter s šopkom rokujete tako, da zmeraj primete le za stebla.

  • Nežen vijoličen videz
  • Primeren za vse priložnosti
  • Enostavna nega

Bodite prvi obveščeni o akcijah

prijavite se na e-novice