We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Layla – Šopek Liziantusa

Redna cena: 29,88

Globoka vijolična barva je zagotova glavna značilnost tega šopka. S svojimi manjšimi, vendar izredno gosto posajenimi cvetovi naredi vtis polnosti. Kombinacija teh dveh lastnosti poskrbi, da šopek Layla izstopa iz povprečja. Vse ljubitelje vijolične barve bo šopek naravnost navdušil. Zaradi svoje drugačnosti ter redkosti pa je odlična izbira za vse cvetlične sladokusce.

Uredi
SKU N/A
Category

Opis

Liziantus v vijolični barvi sibolizira spokojnost ter zaupanje. Je odlično darilo za mirne in prijazne osebe. Sama vijolična barva pa nosi tudi simboliko uspeha ter bogastva, kar ga naredi tudi odlično poslovno darilo. Seveda pa zaradi svoje unikatnosti ter močne barve popestri vsak prostor, ter pritegne veliko pozornosti. Z izbiro tega šopka, boste deležni vprašanj o vrsti cvetja, saj je liziantus še zmeraj redek. Šopek pošljemo zavit v rjav papir z belo pentljo, kar je odlična dekoracija, služi pa tudi kot zaščita za cvetje, dokler ga ne položite v vazo. Layla sodi med srednje do večje šopke, dolga stebla pa mu dodajo tudi nekaj elegance. Zagotovo je šopek liziantusa varna izbira za vse priložnosti. Z njim enostavno ne morete zgrešiti. Zahvaljujoč našemu unikatnemu načinu pošiljanja, pa bo nakup potekal brezskrbno. Dostavimo ga lahko na vaš ali kateri koli poljuben naslov. Šopku po želji dodamo tudi voščilnico.

  • Globoka vijolična barva
  • Velika količina cvetov
  • Primeren za vse priložnosti

Dodatne informacije

Velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE