We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Clara – Šopek rumenih in whiskey vrtnic

Redna cena: 29,88

Udarna kombinacija rumenih in whiskey vrtnic za vse, ki želite šopek v izrazitih barvah. Ti dve vrsti vrtnic sta kot narejeni za skupaj. Sorta whiskey ima že sama po sebi pridih rumene barve, vendar je v večini obarvana oranžno. Rumena vrtnica pa prida v ta udarni barvni dvojček še nekaj dodatne energije. Takšen šopek je zagotovo primeren za vse priložnosti in osebe, ki se želijo obkrožati s pozitivnimi barvnimi kombinacijami

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Ičete presenečenje za mamo, babico, sestro ali vašo boljšo polovico? Želite ji poslati šopek, ki je živahen ter izraža vašo ter njeno pozitivno energijo? Potem je šopek Clara odlična izbira. Kombinacija dveh vrtnic različnih barv, ki sta že vsaka posebej zelo živahni, prinaša odličen barvni rezultat. Šopek lahko naročite v velikostih premium ali večje, kar pomeni, da je v šopku velika količina rož. Ker imata obe vrsti vrtnic dolga debela stebla ter velike glave, je šopek tudi prav udarno velik. Pošljemo vam ga v embalaži, v kateri se šopek dobro počuti, hkrati pa je estetsko oblikovana, ter naredi ob prejetju odličen vtis. Cvetju lahko priložimo vizitko, na katero pripišete nekaj besed, ki jih želite sporočiti prejemnici ali prejemniku. Da pa prejemniku olajšamo iskanje primerne vaze, vam ponujamo možnost, da šopku le to tudi priložimo.

  • Pozitiven videz
  • Prijeten vonj
  • Enostavna nega

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL