Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še 18:07 ur

Ariela - Venček iz suhega cvetja

Ariela - Venček iz suhega cvetja

Venček iz suhega cvetja v rožnatih odtenkih, ki ustavlja poglede in navdušuje s svojo izzivalno lepoto. Ker je spleten iz suhega cvetja in trav je trajno obstojen in je popolna dekoracija tako za na vrata, kakor tudi za na steno. Navdušil bo vse, ki obožujejo cvetje in barve, saj ga sestavljajo mnogi cvetovi različnih oblik ter prelivajočih se rožnatih in vijoličnih odtenkov.

 


Velikost šopka
Tiskana kartica s posvetilom
Dodatki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

+ DODAJ KOMENTAR
SVEŽE ODREZANO, KVALITETNO CVETJE
Pomembno nam je, da je cvetje vrhunske kvalitete za dolgotrajno svežino in obstojnost šopka.
HITRA DOSTAVA šopka na katerikoli naslov
Za naročila opravljena do 18h je dostava šopka takoj naslednji dan.
POSEBNA DARILA IN DODATKI
Šopku lahko priložite uporabna ter okusna darila iz naše ponudbe: čokoladne kroglice, vino, čaj ali vazo.
OSEBNO POSVETILO
Presenetite osebo z lepo mislijo ali posvetilom, ki ga po vaši želji priložimo šopku.
SAMI IZBERETE DATUM DOSTAVE
S pomočjo našega koledarja lahko sami določite kdaj in kam bi želeli dostavo šopka.
ESTETSKA EMBALAŽA
Vsak šopek je zavit v ličen papir ter položen v estetsko oblikovano rjavo darilno škatlo namenjeno prav za šopke.
Opis šopka

Sivka, vrtnice in pšenice so le nekatere izmed mnogih cvetlic, ki se prepletajo na kovinskem obodu in se ponašajo s svojimi intenzivnimi barvami. Venček je skrbno spleten iz mnogih različnih cvetov, ki se med seboj dopolnjujejo in skupaj ustvarjajo čudovito celoto. Tak venček je primeren za vse tiste, ki se ne bojijo barv in cenijo lepoto, ki nam jo podarja narava. Kombinacija rožnatih in vijoličnih cvetov na zlatem, kovinskem obodu je vsekakor izstopajoča in nepozabna. Zaradi tega se lepo poda v različne ambiente, tiste bolj moderne, pa tudi v rustikalne in podeželske. Naj bo vaša popolna dekoracija ali pa nepozabno darilo za vaše ljubljene. Med pošiljanjem bo venček zavarovan v lični embalaži, naravne barve, ki bo izkušnjo naredila še bolj edinstveno. Po želji lahko dodate še posvetilo. Ob prejemu venčka, ga izobesite na izbrano mesto in se prepustite njegovi lepoti.

A JE RES TAKO ENOSTAVNO? SEVEDA!

Le štirje preprosti koraki in hiša bo polna rož.

CVETJE PREJMETE V LIČNI EMBALAŽI

Ker želimo, da je prejemanje cvetja ob prvem stiku lepa izkušnja, smo cvetje poslali v takšni embalaži, da bo že odpiranje paketa prijetno.

ŠOPKU PRILOŽIMO VIZITKO S POLJUBNIM PRIPISOM

Želite ob šopku prejemniku napisati nekaj lepih besed? Izdelali smo vizitko, na katero bomo natisnili posvetilo. Željen tekst pripišete v okence ob naročilu, mi pa ga priložimo šopku. Besedilo bo prepisano DOBESEDNO. Tako opremljen šopek je odlično zaključeno darilo. Lahko ste brez skrbi, da bo prejemnik vedel, zakaj je prejel tako prijetno presenečenje.

TUDI NEGA CVETJA JE POMEMBNA

V naši cvetličarni smo imeli v mislih tudi tiste, ki niso tako vešči rokovanja s cvetjem. Vsakemu šopku, ki ga dostavimo na željen naslov, dodamo navodila za nego. Z nekaj preprostimi ikonami smo predstavili korake, s katerimi podaljšate življensko dobo cvetja. Šopku priložimo tudi vrečko s hrano za vaš šopek. Vsebino stresete v vazo z vodo, premešate, ter v njo položite cvetje. Tako bodo rože dobile vse potrebne snovi, s katerimi podaljšate življenjsko dobo cvetja.

CVETJE NAJLEPŠE ZASIJE V PRIMERNI VAZI

Izbrali smo takšne, v katerih naši šopki delujejo kar najlepše. S tem smo še dodatno olajšali pošiljanje cvetja tistim osebam, ki niso prepričane, ali ima prejemnik primerno vazo. Ker pa je ponudba cvetja zelo raznolika, šopki pa po velikostih različni, vam glede na izbran šopek priložimo takšno, ki je glede na naročilo najbolj primerna.

    Bodite prvi obveščeni o akcijah

    prijavite se na e-novice