We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Loading...
Želite dostavo šopka že jutri? Ostalo vam je še ur
Sale

Aida – Šopek iz vrtic Louise

Redna cena: 29,88

Si tokrat želite nekoliko drugačne vrtnice? Potem so vrtnice sorte louis prava izbira za vas. Očarale vas bodo z velikimi glavami, katere krasijo nekoliko drugačni cvetni listi, kot smo jih navajeni pri vrnicah. S prelivajočimi odtenki oranžne barve, bodo zagotovo vsakomur narisale nasmeh na obrazu.

Uredi
SKU N/A
Category
Oznake ,

Opis

Vrtnice se razlikujejo po velikem številu barv, le nekaj pa je takšnih, ki se od ostalih razlikujejo tudi po cvetnih listih. Ravno zaradi tega, bodo vašo pozornost še posebej pritegnile vrtnice louis. Njihove velike glave se ponašajo z velikim številom cvetnih listov, ki so v prelivajočih odtenkih oranžne barve, na koncu pa privihani oziroma narezljani. Šopek vas bo tako navduševal s svojo igrivostjo in poskrbel za popestritev vsakega prostora. Da bo celotna izkušnja nepozabna, boste šopek prejeli na izbrano lokacijo, v lični embalaži, če pa z njim želite presenetiti ljubljeno osebo, pa lahko dodamo še posvetilo, ki bo celoten prejem šopka zaokrožil v popolno celoto nepozabnega doživetja.

– Moderna izbira
– Dolga obstojnost
– Veliki cvetovi

Dodatne informacije

velikost

KLASIK, PREMIUM, DELUXE, ROYAL