DOSTAVA SVEŽEGA CVETJA PO CELOTNI SLOVENIJI 🚛💐💛

Okrasni cvetlični lonci, ki vašemu prostoru dajo svežino in barve

Rože in okrasni lonci so bistveni del vsakega doma, saj prinašajo lepoto in pozitivno energijo.
Kvalitetni in elegantni okrasnii lonci bodo poudarili lepoto vašega cvetja in stil doma ali pisarne.

Vrhunski in elegantni okrasni lonci za vaš dom ali pisarno

POTTERY POTS

Pottery Pots je mednarodni veletrgovec modernih cvetličnih loncev in sorodnih izdelkov.

S svojimi izdelki želijo prispevati k dobremu vzdušju in zdravemu okolju v vsakem prostoru. Da bi to dosegli, so razvili in sestavili široko paleto loncev. Velika paleta produktov zagotavlja, da je za vaš prostor vedno na voljo ustrezen izdelek. Odkrijte, kaj ponujamo v naši trgovini.

Katalog (PDF)

LONCI BAQ

Znamka Baq vsebuje kakovost že v samem imenu .

To se med drugim odraža v ročno izdelanih izdelkih, ki so skrbno dodelani do najmanjših podrobnosti. Ponudba je sestavljena iz več serij, od elegantne preprostosti do razkošnega dizajna. Za vsak prostor obstaja Baq, ki omogoča, da rastlina in prostor zasijeta.

Ali ste vedeli, da se v zelenem okolju vsi počutimo veliko bolj zdravi in ​​srečnejši? Rastline so pomemben stimulans za zdravo notranjo klimo in ustvarjajo popolno vzdušje. Zaradi tega si rastline zaslužijo posebno mesto v notranjosti.

Katalog (PDF)

LONCI CAPI

Trpeženi cvetlični loneci Capi so izdelani na Nizozemskem iz recikliranih materialov in s podnebno nevtralnimi proizvodnimi metodami, za kar je Capi Europe leta 2020 prejel oznako CO2 nevtralni izdelek in podjetje. Vsi lonci so primerni za notranjo in zunanjo uporabo ter jih je mogoče 100 % reciklirati. Kljub robustni zunanjosti so lonci lahki in odporni na vremenske vplive. Edinstvena zasnova z dvojnimi stenami zagotavlja dodatno zaščito pred vročino poleti in zmrzaljo pozimi. Tako bodo vaše rastline živele dlje! Izolacijski sloj je označen z oranžno notranjostjo.

Katalog (PDF)

LONCI LECHUZA

Lonci Lechuza so najboljša opcija za čim daljšo življensko dobo rastline.

Lechuza je priznana nemška blagovna znanka premium korit vrhunskega čistega dizajna. Vsa korita imajo vodno rezervo, tako zalivamo 1x na mesec ali manj, oziroma odvisno od rastline in načina sajenja.

Katalog (PDF)

Želite izvedeti več ?

Nudimo vam brezplačno svetovanje o primerni izbiri loncev.

      Bodite prvi obveščeni o akcijah

      prijavite se na e-novice