V podjetju ste se odločili, da s cvetjem razveselite svoje zaposlene, vendar ne veste, kje naročiti tako veliko količino.

Zato smo se v spletni cvetličarni SOPEK.SI odločili, da vam ponudimo večje količine rezanega cvetja po ugodni ceni. Ob obletnici podjetja, praznovanju uspešno zaključenega projekta ali rojstnih dni želite s cvetjem razveseliti svoje zaposlene, obenem pa vseeno ne zapraviti premoženja. Vsako podjetje ima izbrano barvo, ki ga predstavlja in tako lahko za vsako barvno kombinacijo izberete primerne rože. V naši spletni cvetličarni tako ponujamo opcijo SAM SVOJ CVETLIČAR, kjer sami izberete poljubno količino in barvo cvetja. Oglejte si našo ponudbo. Če primernega cvetja ali prave barve ni na zalogi, ga lahko dobavimo. Hitro boste ugotovili, da se za vsako priložnost najde cvetje, ki se bo popolnoma ujemalo z vašo zamislijo. Cvetje lahko prevzamete dvakrat na teden v Ljubljani ali Mariboru. Zelo velike količine vam dostavimo tudi po dogovoru.

Polepšajte prostore vašega podjetja s cvetjem in preko naše spletne cvetličarne naročite rezano cvetje za podjetje.

V spletni cvetličarni vam ponujamo pester izbor rezanega cvetja za podjetja. Izbira je sestavljena tako, da lahko iz nje izdelate barvno usklajene dekoracije, ki se skladajo z barvo vašega podjetja. Tako lahko stilsko in okusno poživite prostore vašega podjetja in poskrbite za boljše počutje vseh, ki so v prostoru. Nekatero cvetje je namenjeno temu, da dekoracija deluje bolj polna. Ponujamo raznobarvne marjetice, ki se odlično ujamejo z zelenjem, šlajerjem ali evkaliptusom. Če si želite povečanega volumna dekoracij, vam priporočamo ruskus ali limonium. Kot glavno cvetje za vaše dekoracije vam svetujemo vrtnice. Ponujamo jih v vseh barvnih odtenkih, tako jih lahko uskladite z vašo izbrano barvno shemo. Podajo se prav povsod in obogatijo vsak prostor. Pomembna je tudi izbira primerne vaze. Z malo kreativnosti in iznajdljivosti lahko cvetje in vaze uporabimo kot dekor v kombinaciji z ostalimi dekorativnimi predmeti, ki jih imamo na voljo kar v vsaki pisarni.

Lahko pa za krasitev poskrbimo mi. Profesionalni cvetličar poskrbi za aranžiranje cvetja.

Potrebujete nasvet za krasitev vašega podjetja s cvetjem ali glede tega, kakšen šopek podariti kot poslovna darila. Po posvetu s cvetličarjem lahko izberete, katero cvetje je najbolj primerno za vaše podjetje in bi ga kot poslovno darilo lahko predstavljalo. Pomagal vam bo izbrati šopek ali cvet in kako ga aranžirati. Prav tako vam bo pomagal pri dekoraciji podjetja s cvetjem. Katero cvetje in zelenje izbrati ter kam ga postaviti v prostoru, da ga najbolj obogati in olepša. Pomagal vam bo tudi z nasveti, kako skrbeti za cvetje, da najdlje ostane bujno in sveže. Na temo dekoracije s cvetjem je tudi veliko posnetkov na youtube-u, ki so prav tako lahko vir idej in inspiracije.

Če cvetja, ki ga želite v svojem podjetju ne najdete v naši ponudbi, nam na info@sopek.si zapišite vaše želje. Sporočili vam bomo, ali vam to vrsto cvetja lahko priskrbimo.