Zamislili ste si sansko poroko, polno cvetja ter vrhunskih aranžmajev. Vendar vas je obisk cvetličarja presenetil. VISOKE CENE! Ni še konec. Zelo ugodno lahko naročite večje količine rož, ter jih izdelate kar sami.

V naši spletni cvetličarni SOPEK.SI smo se odločili, da vam ponudimo rezano cvetje po izredno nizkih cenah. Tako vam je končno omogočeno, da si na poroki izdelate prav takšne krasitve, kot si jih želite. Seveda pa bo na koncu tudi strošek bistveno prijaznejši. V vsaki družini se najde oseba, ki ima nekaj več občutka za estetiko, ter vam je pripravljena izdelati nekaj aranžmajev. Hitro lahko ugotovite, da delo s kvalitetnim cvetjem ter večjo količino ni tako zahtevno. Nekaj vrtnic izbrane barve, skupaj z zelenjem zelo lepo zapolni tudi večje število miz. V ponudbi pa imamo tudi nekaj materiala, ki vam bo delo s cvetjem olajšal. Oglejte si torej našo ponudbo REZANEGA CVETJA, ter si preko naše spletne cvetličarne naročite rože za svojo poroko. Cvetje lahko prevzamete dvakrat na teden v Ljubljani ali Mariboru. Za zelo velike količine, pa vam ga lahko dostavimo tudi po dogovoru.

Si želite preko naše spletne cvetličarne naročiti rezano cvetje za svojo poroko, vendar niste prepričani, kaj potrebujete?

Na spletni cvetličarni vam ponujamo pester izbor rezanega cvetje za poroke in dogodke. Izbira je sestavljena tako, da lahko iz nje izdelate barvno usklajene poročne dekoracije. Nekatero cvetje je primerno za to, da dekoracije izgledajo bolj polno. Zraven zelenja so za to primerne tudi marjetice, ki jih ponujamo v večih različnih barvah. Prav tako lahko aranžmaje zapolnite s šlajerjem , ki je zelo popularen na porokah ter krstih. Seveda pa je najbolj popularno polnilo evkaliptus, ki paše k vsakemu cvetju. Če iščete najbolj ugodno zelenje za povečanje volumna vaših poročnih aranžmajev, pa vam priporočamo ruskus. Dekoracije odlično zapolni tudi limonium, vendar je na izbiro le v vijolični barvi. Kot spremljevalno cvetje se odlično obnese liziantus , ki ga lahko naročite v večih različnih barvah. Pozorni bodite le na to, da bo zmeraj imel dovolj vode. Kot glavno cvetje v vaših dekoracijah vam priporočamo vrtnice. Ponujamo vam jih v vseh barvnih odtenkih, ter jih tako lahko uskladite s vašo izbrano barvno shemo. Ko naročate cvetje za vašo poroko predlagamo, da izberete nekaj več zelenja, saj boste na ta način lahko odlično zapolnili vse vaze ter cvetličarske gobe.

Potrebujete še kakšen nasvet za krasitev vaše poroke s cvetjem? Izberite si takšen način, za katerega ste prepričani, da ga boste lahko izpeljali

Na poroki je potrebnih več različnih tipov cvetnih dekoracij. Predlagamo vam, da izdelavo poročnega šopka prepustite cvetličarjem, saj je ta šopek zmeraj v središču pozornosti, takšnega pravilnih oblik pa je vseeno nekoliko težje izdelati. Ostale dekoracije so veliko bolj preproste. Cvetje lahko namestite v vaze ali v cvetličarske gobe. CVETLIČARSKE GOBE nam ponujamo tudi na naši spletni cvetličarni v kateroriji SAM SVOJ CVETLIČAR pod dodatki. Gobo napojite z vodo, ter v njo navtikate cvetje. Če boste cvetju pustili daljša stebla, boste za zapolnitel potrebovali veliko količino rož. Če stebla skrajšate, pa bo sicer dekoracija nekoliko manjša, cvetja pa boste potrebovali manj. Na to temo je tudi veliko posnetkov na YOUTUBE . Morda lahko tudi tam najdete kakšno idejo.

Če cvetja, ki si ga želite na svoji poroki ne najdete v naši ponudbi nam na info@sopek.si zapišite vaše želje, mi pa vam bomo sporočili, ali vam to vrsto cvetja lahko priskrbimo